Köttfärssås På Vildsvin

Jag kan verkligen rekommendera er att göra köttfärssås på vildsvinsfärs. Det är stor skillnad på smak mellan vildsvin och nötkött. 
Så har ni möjlighet att få tag i vildsvin så kör på! 
 
När jag gör köttfärssås gör jag oftast på samma sätt. Dock varierar en del av innehållet beroende på vad som finns hemma. 
 
 
Ingredienser
Olivolja
Krossade Tomater 
Portabellosvamp
Gul Lök
Vitlök
Morot
Vildsvinsfärs
Köttbiljongstärning
Worecestershiresås 
Basilika
Salt
Peppar
 
1. Hacka lök, vitlök och morot i valfri storlek. Skär svampen i önskad storlek. 
 
2. Ha i olja i en gryta och värm upp. Fräs lök och vitlök. 
 
3. Ha i krossade tomaterna, köttbuljongstärning, salt och peppar. Låt det puttra en stund. 
 
4. Ha i moroten, svampen, basilka och en liten skvätt Worecestersås i tomaterna. Låt det puttra liten stund till. 
 
5. Ha i färsen och låt det koka upp med lock på. Låt koka ett bra tag innan du smakar av. 
Jag lät köttfärsen stå och puttra i kanske 1,5 timme. 
 
Servera med pasta och parmesan. 
 
 
Köttfärssås - Spaghettii - Vildsvin - parmesan - pasta
Angelica Wåhlin

Men wow, så gott!!

Svar: Kan verkligen rekommendera. Verkligen smidigt och gott.
Cecilia Pettersson

Anita

Mums :D

Svar: Ja, verkligen Mums:P
Cecilia Pettersson