Saltrulle av vildsvin Del 1
Det är så bra att man har stor släkt! Man kan liksom byta grejer med varandra.
Jag hjälpte honom och jag fick vildsvinskött. Win Win liksom!
Så idag har jag lagt en fin liten (ca 220g) bit kött i saltlake. Om några dagar ska det kokas och njutas av i tunna skivor.

Ingredienser
220g Vildsvin
1 liter Vatten
ca 0,5 dl Salt
1. Koka upp saltet och vattnet och häll det över köttet när det fortfarande är kokhett.
2. Ställ kallt och låt stå ett par dygn.
Hur länge jag kommer koka det sedan återstår att se. någon stanns mellan 1 till 2 timmar. Aldrig gjort detta så det blir spännade och se ur det blir.

Köttbiten såg inte så rolig ut precis när man hällt på laken. ska bli spännade att se på måndag eller tisdag hur det ser ut.
Eeeh, det ser ut som något opassande. Oups!