Snabb Lunchpizza På Libabröd

Jag började jobba i torsdags men i fredags fick jag gå hem. Två hela dagar blev för mycket. Så nu är jag hemma på heltid och väntar in läkarintyg för att börja jobba 50%. 

Igår var jag och handlade med mamma och pappa. Så då tänkte jag att jag skulle försöka handla så jag kan gör lite snabba luncher. 
Vad passar bättre än lunchpizzor tänkte jag. Man kan använda det som blir över från middagen och det går fort med libabröd som botten. Och jag har färdig tomatsås i kylen. 

Detta använde jag till dagens pizza. 

Ingredienser
1 Libabröd
Tomatsås
0,5 Kycklingfilé (från middag igår)
Champinjoner
Riven Ost 
1 Mozzarellaboll
Oregano 

1. Sätt ugnen på 225 grader. Sätt ugnen på lite lägre temperatur om du har varmluft. 
2. Lägg Libabrödet på en plåt med bakplåtspapper. 
3. Ha på tomatsås efter eget tycke. Ni får ju ha toppingen på i egen ordning såklart. 
4. Strö lite riven ost över tomatsåsen. 
5. Dela kycklingen i önskad storlek. Jag delade den med fingrarna. 
6. Skiva så många champinjoner du vill ha och sprid ut på pizzan. 
7. Skiva mozzarellabollen och lägg ut. 
8. Strö över lite mer riven ost och ha på Oreganon. 
9. Grädda tills osten har fått lite färg. Sätter ingen tid för alla ugnar är så himla olika. 

(null)
Smidigt och lätt och man kan ta det man har hemma. 

(null)
Man kan ju säga att det blev en pizza med extra topping. Men man ska heller inte snåla. 

(null)
Min blev lite bränd i kanterna som ni kan se. Men det gör mig inget. Men ha koll på pizzan i er ugn. 


Om ni skulle vilja göra tomatsåsen så kan ni klicka nedan. 
Den går bra att frysa in och ta fram när man ska ha den. 


Libabröd - champinjoner - mantagervadmanhaver - mozzarella - mozzarellaboll - oregano - rivenost - snabblunch - tomatsås