Raggmunk Och Bacon

Det ska ju egentligen vara fläsk till raggmunken. 
Jag trodde jag hade tagit fram fläsk. Men det visade sig vara kyckling och inte fläsk. 
 
 
Ingredienser
6-7 Medelstora Potatisar
1 Ägg
1,5 dl Vetemjöl
3 dl Mjölk
Salt 
Smör
 
1. Vispa ihop ägg, vetemjöl, mjölk och salt till en smet. 
 
2. Skala potatisen och riv potatisen, Rör ner potatisen i smeten. 
 
3. Värm stekpannan och ha en klick smör. Stek raggmunken i den storleken du själv vill ha. 
 
Klassiskt är det väl att ha fläsk och lingon till. 
 
 
Bacon - Husmanskost - Lingonsylt - Potatis - Raggmunk - Ägg

Mer från bloggen

Malin

Själv röstar jag för bacon till! Helst riktigt hårdstekt så man kan få knaper i kontrast till de mjuka raggmunkarna :)

Svar: Knaperstekta bacon är verkligen inte fel. Men svårt att släppa fläsket. Men jag föredrar bacon till blodpudding😂
Cicci